Onze klantenservice ondervindt momenteel technische problemen en is daardoor mogelijk moeilijk bereikbaar. We werken hard aan een snelle oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Verpakking

De verpakking bedrukken van jouw producten

Als je denkt aan huisstijlen, denk je aan jouw logo op bijvoorbeeld brochures en etiketten. Maar huisstijl gaat om alles rondom jouw merk. Van het karton waar jouw producten in zitten, het papier waarin je geschenken verpakt; zelfs het ‘afval’ van jouw bedrijf is huisstijl. Is dat dan wel afval? Zeker niet! Meer en meer bedrijven maken dankbaar gebruik van de branding die bedrukt verpakkingsmateriaal kan bieden. Het is adverteren op een manier die subtiel is, die helpt aan de versterking van jouw merk en tegelijk laat zien dat jouw bedrijf let op de details. Dat is wat mensen aantrekkelijk vinden aan een merk! Met bedrukte verpakkingen hebben alle bedrijven de mogelijkheid om hun producten tot in de puntjes verzorgd op de mat te krijgen. Van inpakpapier tot doosjes en geschenksets, elke bedrukte verpakking vind je bij Helloprint, dé verpakkingsmateriaal webshop van Nederland!

Bedrukte verpakkingen: waar gebruik ik ze voor?

Het is wellicht geen keiharde acquisitie, maar niet alle promotie en marketing is ervoor bedoeld om klanten binnen te slepen. Een verpakking bedrukken doe je voor je huidige klanten. Je laat zien dat je niet alleen om hun geld geeft, maar ook om hun ervaring. Op die manier krijgt jouw doelgroep een positieve associatie met jouw bedrijfslogo en bedrijfsnaam: het doet ze denken aan cadeautjes en blije momenten. Bedrukte verpakkingen zijn een vorm van brand endorsement!

Buiten dat, beschermt het jouw producten tegen schokken en stoten. Je weet als bedrijf nooit hoe men met je spullen omgaat, dat geldt voor zowel de vervoerder als de klant. Je kunt een beschermende verpakking bedrukken, zodat de klant een stevige doos heeft met jouw logo of design erop. Oerdegelijk materiaal, van kartonnen dozen tot pakpapier. Je bent er zo van verzekerd dat jouw spullen van deur tot deur beschermd zijn tegen de invloeden van buitenaf. Ook een heel fijn gevoel voor de klant! Uiteindelijk laat je verpakkingsmateriaal bedrukken omdat je extra flair aan jouw geschenken wilt geven. Of dit nu een kerstpakket is, een cadeautje voor een jarige collega of je gewoon inpakpapier voor jouw winkel zoekt, bij dé verpakkingsmateriaal webshop van Nederland vind je het allemaal. Een verpakking bedrukken is zo gebeurd en je hebt jouw materiaal in een mum van tijd in huis. Zo weet je zeker dat je op tijd bent voor ieder feestje en dat jouw presentjes er top uitzien!

Welk verpakkingsmateriaal bedrukken voor mijn bedrijf?

Of je nu een klein cadeautje moet inpakken of een complete wijnset cadeau geeft, bij Helloprint vind je de producten waar je naar op zoek bent. Kijk eens goed naar wat je wilt inpakken: hoe groot is het, welke vorm heeft het en leent een van onze verpakkingsmaterialen zich hiervoor? Als jouw perfecte formaat of vorm er niet tussen zit, kun je altijd kiezen voor een rol pakpapier. We kunnen bijna al het verpakkingsmateriaal bedrukken dat je maar kunt bedenken, maar op de website staan de meest populaire keuzes.

Je kunt voor een klein cadeautje, zoals een pen of stropdas, bijvoorbeeld een gondeldoosje laten bedrukken. Klein en handzaam, maar wel genoeg om jouw gift te beschermen tegen bijvoorbeeld vallen en kreuken. Bedrukte dozen, met of zonder venster, zijn ideaal voor de wat grotere geschenken of zelfs pakketten. Zelfs als je zelf blikjes hebt laten bedrukken, kunnen wij passend verpakkingsmateriaal bedrukken. Je ziet het: Helloprint is écht de complete verpakkingsmateriaal webshop!

Het bestellen van jouw custom verpakkingen is zo geregeld. Kies jouw product, upload jouw ontwerp met bedrijfslogo, bedrijfsnaam of cool patroon en wij doen de rest. Twijfel je over de aanleverspecificaties? Dan kun je altijd een handmatige check aanvragen. Onze design ninja’s kijken het dan razendsnel na, zodat je jouw bestelling zo snel mogelijk geleverd krijgt. Dat noemen wij zonder moeite, zo geregeld!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Helloprint