Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Super eenvoudig online bestellen
  • Razendsnelle levering
  • Gratis verzending
  • Kies uit duizenden online ontwerpen

Schrijfblokken

Bedrukte schrijf- en notitieblokken met jouw logo of tekst.

Schrijfblokken bedrukken als promotie voor jouw bedrijf

Een schrijfblok met logo is een van de beste manieren om bestaande marketingmiddelen aan te vullen. Gewone schrijfblokken zijn handig, maar bedrukte schrijfblokken zorgen ervoor dat jouw doelgroep altijd aantekeningen maakt met jouw merk in gedachten! Met de juiste printtechniek kan een notitieblok dienen als een soort miniatuur billboard. Zo wordt jouw boodschap weken – soms zelfs maandenlang gezien.

Schrijfblokken zijn niet alleen goedkoop, het is ook een product dat iedereen op het werk kan gebruiken. Met goede kwaliteit papier en een mooie print zijn schrijfblokken een effectief promotiemiddel. Ze zijn ideaal om jouw merk visueel te versterken en je kunt ze gemakkelijk uitdelen. Geef ze mee aan het personeel en laat ze dienen als relatiegeschenk. Super handig voor belangrijke bestaande klanten of juist toekomstige fans van jouw merk.

Schrijfblok met logo – wat zijn de voordelen?

Een voordeel van dit product is dat het de bekendheid van jouw merk lokaal erg kan versterken. Denk aan:

- Blijvende exposure bieden: iedere keer dat de ontvanger een pen oppakt en een aantekening maakt, ziet hij jouw logo. Niet veel promotiemiddelen worden zo vaak gebruikt en opgemerkt voor zo’n kleine investering.

- Aanwakkeren van wederkerigheid: ondanks dat een pakket papier geen grote investering is, kan de return on investment groot zijn. Iedereen houdt van cadeautjes en weggevertjes. Op deze manier helpen schrijfblokken met eigen logo aan het onderhouden van de relatie met je klanten.

- Praktisch en bruikbaar: iedere bladzijde van het papier is bruikbaar voor jouw klant. Schrijfblokken bedrukken is iets dat iedereen kan waarderen: handige promotie en bruikbaar voor het bijhouden ideeën of aantekeningen tijdens een meeting.

- Naamsbekendheid vergroten: schrijfblokken bedrukken met logo betekent dat jouw tekst, logo en boodschap overal te zien zijn. Laat de omslag full colour bedrukken met onze beste kwaliteit drukwerk. Er is genoeg ruimte voor creativiteit met bedrukte schrijfblokken!

Bedrukte schrijfblokken gebruiken als promotie

Met al deze voordelen vraag je je af: waar kan ik een schrijfblok in huisstijl voor gebruiken? Een betere vraag: waar niet? Een vertegenwoordiger van jouw merk kan ze overal mee naartoe nemen, omdat het compacte en gemakkelijk meeneembare producten zijn.
Geef ze bijvoorbeeld mee op een bedrijfsevenement, samen met een pen met logo. Zo blijft jouw merk beter in gedachten dan die van concurrenten! Een schrijfblok met logo wordt niet weggegooid, een papiertje met jouw bedrijfsnaam en logo wel. Zo herinner je jouw doelgroep steeds aan jouw merk. Je kunt de schrijfblokken ook gebruiken als beloning. Geef ze bijvoorbeeld aan een klant als ze jouw bedrijf of service hebben aangeraden bij een vriend.
Bedrukte schrijfblokken kunnen zelfs gebruikt worden als welkomstcadeautje. Een belangrijke klant binnengehaald? Dan blijf je top of mind als jouw logo op het bureau te vinden is! Laat deze partners weten dat ze een goede keuze hebben gemaakt met een bedrijf dat haar zaken, afspraken en aantekeningen serieus neemt!

Schrijfblokken bedrukken met eigen logo

Hoe je deze producten ook inzet, het is belangrijk om altijd aan kwaliteit te denken. Lage kwaliteit producten zullen je geen hoge kwaliteit relaties opleveren. Schrijfblokken bedrukken kan tegen een lage prijs, maar een hoge kwaliteit is dan belangrijk. Bij focussen we op kwaliteit. Een schrijfblok met logo komt er net en professioneel uit te zien dankzij onze hoge kwaliteit materiaal en beschikbare designs. Zo kun je jouw design helemaal maken zoals jij dat wilt! Dat zorgt voor de beste, blijvende indruk bij jouw relaties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En profiteer van aanbiedingen en deals!

Helloprint