Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
Back

PVC tape

Vanaf € 234,25

Het ontvangen van een pakketje is leuk, maak van die merkbelevening een contactmoment met jouw merk. Bedrukte PVC tape zorgt ervoor dat jouw merk naar voor komt en zichtbaar is voor alle omstaanders. De PVC tape is makkelijk te scheuren met de hand en is uitermate geschikt voor kartonnen dozen. De tape heeft een breedte van 50mm en een lengte van 66 meter. Het design dat herhaald zal worden kan maximaal 50mm breed zijn en 251mm lang. De bedrukte tape wordt geleverd in dozen, 36 rollen per doos. Bestel ze nu tegen de scherpste prijs!

Let op: Als je een gekleurde achterkant wilt hebben, houd er rekening mee dat de gekleurde achtergrond met een wit randje wordt gescheiden en dus niet aansluitend aan elkaar is. Wil je een witte achtergrond op de witte tape, dan heb je daar uiteraard geen last van.

  • Perfect voor binnen & buiten gebruik
  • Hoge kwaliteit PVC tape
  • Scherpe details en hoge kleur intensiteit
  • Al beschikbaar vanaf 36 stuks
Toon meer

Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw pvc tape rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

  1. Voeg 3 mm afloop toe.
  2. Lever een vector-bestand aan.
  3. Gebruik de PMS kleurcode(s).
Toon alle aanleverspecificaties

Voor het opmaken van het bestand voor jouw pvc tape kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product:

PVC tape - 251mmx50mm pdf Adobe indesign
Bekijk alle werktekeningen voor pvc tape

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

1 Kies de kleur tape

2 Hoe veel kleuren heeft je ontwerp?

3 Hoeveel rollen wil je bestellen?

LET OP! De prijs wordt weergegeven per ontwerp. Heb je meerdere ontwerpen? Voeg dan meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je ontwerp per artikel. Staat je gewenste oplage niet in het rijtje? Vraag een offerte aan.

36 72 108 144
216 360 540 720

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

4 Kies de uiterlijke levertijd

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

  • Om deze levertijd te kunnen garanderen, zullen je betaling & bestand ontvangen en goedgekeurd moeten zijn voor donderdag 1 januari 01:00.
  • Upload gemakkelijk je bestand en krijg je drukproef na het voltooien van je order.

Controleer jouw bestelling hieronder

Colours:

Colours:

Quantity:

Uiterlijke Levertijd:

Ga verder

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Helloprint