De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4
COVID-19 Update: Je kunt bij ons gewoon terecht voor al je drukwerk! Door de grote druk op de vervoerders kan uw pakket vertraging oplopen. (Meer info)
 • Kerstkaarten
  drukken & versturen

  Stuur jouw klanten en relaties een gepersonaliseerde kerstkaart dit jaar. Ontwerp jouw eigen kerstkaart en laat ze door ons versturen!

  Bestel kerstkaarten
 • Gepersonaliseerde
  Eindejaarsgeschenken

  Deel je beste wensen voor 2020 met ons assortiment aan Eindejaars relatie geschenken.

  Bekijk alle eindejaarsgeschenken
 • Gepersonaliseerde
  Kalenders

  Druk jouw gepersonaliseerde kalender met jouw favoriete foto's of bedrijfslogo en start het nieuwe jaar in stijl!

  Bekijk alle kalenders

Gepersonaliseerde
Eindejaarsgeschenken

Kerst en nieuwjaar zijn hét moment voor cadeautjes en geschenken!

Bekijk alle eindejaarsgeschenken
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Helloprint.

Daarom kies je Helloprint

 • 500.000+ tevreden klanten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Altijd een goed design

 • Altijd persoonlijke hulp

Van ons blog

Het kiezen van het juiste kerstcadeau voor je klanten, werknemers, en zakenpartners is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is wel essentieel om een goed cadeau uit te kiezen om een sterke indruk achter te laten. Om je hiermee te helpen heeft ons getalenteerde content team blog artikelen geschreven om je te helpen bij het kiezen van kerstcadeaus. Lees de artikelen en kijk gerust rond op onze blogpagina voor meer artikelen over drukwerk, advertenties, en ondernemerschap.

PS: Bekijk onze YouTube kanaal die vol staat met video's om je volgende printopdracht super makkelijk te maken!

Kerst Relatiegeschenken

Kerstcadeaus horen bij kerst. En wat is beter dan het geven van gepersonaliseerde kerstcadeaus? Helloprint heeft alles voor je in huis om gemakkelijk jouw gepersonaliseerde kerstcadeaus te maken. Dus kijk lekker rond en ontdek al onze 2019 kerst deals.

Waarom je kerstcadeaus moet geven aan je klanten

Het beste aan het geven van gepersonaliseerde kerstcadeaus, is dat het een token van dankbaarheid aan je klanten, werknemers, en zakenpartners is. Door ze een functioneel cadeau te geven dat waarde aan hun leven zal brengen, krijg je niet alleen langdurige advertentie, maar klanten zullen ook meer geneigd zijn om een aankoop bij je te doen.

In dit blog artikel praten we meer over de psychologie achter het geven van relatiegeschenken en hoe het je bedrijf kan beïnvloeden.

Wat is een goed kerstcadeau?

Het uitkiezen van kerstcadeaus voor vrienden en familie, maar ook kerst relatiegeschenken, kan erg tijdrovend en lastig zijn. Om je te helpen bij het kiezen van het perfecte cadeau voor je klanten hebben wij dit artikel geschreven.

Je zit altijd goed met kerstkaarten. Het schrijven van een gepersonaliseerd bericht laat zien dat je er extra tijd en moeite in hebt gestopt, wat zeker een goede indruk zal achter laten. Gebruik een gepersonaliseerd kerstkaart sjabloon uit onze online design tool om de beste kaarten te maken dit jaar.

Je eigen kerstkaarten maken? Kies een vorm en de hoeveelheid, en kies, afhankelijk van welke indruk je wilt maken, uit budget of luxe kerstkaarten. Plaats je bestelling en upload je ontwerp. Wij zullen er verder voor zorgen dat je jouw kerstkaarten precies zoals gewenst ontvangt. Je kan kerstkaarten voor je vrienden en familie maken, of je kan kerstkaarten voor je klanten, werknemers, en zakenpartners maken.

Bijna iedereen gebruikt kerstversiering, dus het is altijd een goed idee om kerstversiering als relatiegeschenk geven. Maak gepersonaliseerde kerstversiering, zoals kerstballen. Deze zijn verkrijgbaar als de klassieke glazen versie, of een kindvriendelijke vilten versie. Je kan ook je eigen gepersonaliseerde kerstsokken maken! Een persoonlijke touch laat de ontvanger zien dat je er aandacht en moeite in hebt gestoken.

Hoe maak je je eigen gepersonaliseerde kerstcadeaus online

Om je eigen gepersonaliseerde kerstcadeaus te maken kan je een kijkje nemen op deze pagina, bestel vervolgens de producten die je zou wilen, en upload je ontwerp. Zo gemakkelijk is het! Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat jouw kerstdrukwerk precies zoals je zou willen gedrukt wordt, en dat je ze zo snel mogelijk ontvangt.

Nog niet overtuigd over waarom je gepersonaliseerde kerstcadeaus moet geven? Lees dit artikel!