De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19
trustpilot
8.5

Multilayer Visitekaartjes

Multilayer Visitekaartjes
Visitekaartjes gedrukt op meerdere lagen, om uw idee op meerdere dimensies uit te drukken. Te verkrijgen bij Helloprint.
Visitekaartjes met meerdere lagen laten bedrukken bij Helloprint. Mis niet de kans om te pronken met jouw merk of promotie.
Visitekaartjes van meerdere lagen bij Helloprint van hoge kwaliteit en een goede prijs. Visitekaartjes zijn goed om op te vallen.
Professionele visitekaartjes met meerdere lagen, ideaal om indruk te maken bij klanten, beschikbaar bij Helloprint.
Visitekaartjes bestaande uit meerdere lagen om jouw boodschap inhoud te geven en een concept van professionaliteit te verspreiden, beschikbaar bij Helloprint.
 • Multilayer Visitekaartjes
 • Visitekaartjes gedrukt op meerdere lagen, om uw idee op meerdere dimensies uit te drukken. Te verkrijgen bij Helloprint.
 • Visitekaartjes met meerdere lagen laten bedrukken bij Helloprint. Mis niet de kans om te pronken met jouw merk of promotie.
 • Visitekaartjes van meerdere lagen bij Helloprint van hoge kwaliteit en een goede prijs. Visitekaartjes zijn goed om op te vallen.
 • Professionele visitekaartjes met meerdere lagen, ideaal om indruk te maken bij klanten, beschikbaar bij Helloprint.
 • Visitekaartjes bestaande uit meerdere lagen om jouw boodschap inhoud te geven en een concept van professionaliteit te verspreiden, beschikbaar bij Helloprint.
Aanleverspecificaties

Houd bij het opmaken van het bestand rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

 1. Voeg 3 mm afloop toe.
 2. Houd een veiligheidsmarge aan van 4 mm
 3. Gebruik CMYK als kleurmodus.
 4. Zorg voor een resolutie van 300 dpi.
 5. Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
Bekijk alle aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties voor Multilayer Visitekaartjes

Voeg 3 mm afloop toe.
In verband met de snijmarge dien je het bestand aan te leveren met een extra beeldrand, ook wel afloop genoemd, van 3 mm rondom. Zorg ervoor dat kleuren, afbeeldingen en de lay-out doorlopen tot aan de randen, zodat er geen witte randjes ontstaan na het schoonsnijden. Je kunt het bestand met bijsnij- en printermerken aanleveren, maar wij geven de voorkeur aan een bestand zonder bijsnijmerken, zodat je een perfecte afdrukkwaliteit krijgt.
Houd een veiligheidsmarge aan van 4 mm
Houd alle belangrijke teksten en afbeeldingen minimaal 4 mm van de rand van de pagina.
Gebruik CMYK als kleurmodus.
Maak gebruik van de kleurmodus CMYK, geen RGB. Voor gestreken papiersoorten is het kleurprofiel FOGRA39 (ISO Coated v2) te gebruiken en voor ongestreken papiersoorten FOGRA47 (PSO Uncoated ISO12647). Wil je meer weten over CMYK, RGB en het verschil tussen beide? Bekijk onze blog over kleurverschillen.
Zorg voor een resolutie van 300 dpi.
Jouw ontwerp dient een minimale resolutie van 300 dpi te hebben. Wil je weten of jouw design voldoende resolutie heeft? Bekijk onze blog over resolutie.
Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
Zorg ervoor dat lettertypes omgezet zijn in lettercontouren of ingesloten zijn bij het exporteren naar een PDF-bestand. Wil je meer weten over het insluiten van lettertypes? Bekijk onze blog over lettercontouren.
Zorg ervoor dat de inktbezetting niet hoger is dan 300%.
Zorg ervoor dat full color afbeeldingen niet hoger zijn dan 260%. We raden je aan om geen hogere inktbezetting dan 280% te gebruiken. Hiermee voorkom je dat er vlekken gaan ontstaan. Wil je weten hoe je de inktbezetting aanpast? Bekijk onze blog over inktbezetting.
Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten.
De drukklare bestandsformaten kan je aanleveren als PDF (1.4 of hoger), TIFF (1 laag), EPS, JPG. LET OP: Geen Word documenten!
Gebruik de juiste waarden voor full color zwart.
Gebruik diep zwart (C:63% M:52% Y:51% K:100%) voor grote vlakken en tekst (met een minimale lettergrootte van 15 pt) om een volle zwarte kleur te krijgen. Dit kan alleen in full color bedrukking. Voor het opmaken van tekst kleiner dan 15 pt adviseren wij 100% zwart. Wil je weten hoe je drukwerk mooi zwart wordt? Bekijk onze blog.
Zorg voor een minimale lijndikte van 0,25 pt.
De minimale lijndikte is 0,25 pt, hierbij gaat het om een donkere lijn op een lichte achtergrond. Negatieve lijnen (lichte lijnen op een donkere achtergrond) moeten tenminste een dikte van 0,5 pt hebben. Door de minimale lijndikte aan te houden zijn de lijnen goed zichtbaar op het eindresultaat.
Controleer jouw ontwerp op transparanties/overprint.
Zorg ervoor dat er geen onderdelen op overprint staan, tenzij dit de bedoeling is. Hoe transparantie overkomt is afhankelijk van de inkt/toner, het papier en print- of druktechniek. Wil je weten hoe je problemen voorkomt met transparanties en/of overdruk? Bekijk onze blog over transparantie.
Product templates

Voor het opmaken van het bestand kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product.

Toon alle werktekeningen
Formaat Voorbeeld Templates
Standaard staand (55 x 85 mm) pdf Adobe Indesign
Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen voor dit product.

 1. Wat is het precies? En waar kan ik het voor gebruiken?
 2. Wat is de dikte van dit product?
 3. Wat is de snelst mogelijke levertijd?
Bekijk alle veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen voor Multilayer Visitekaartjes

Wat is het precies? En waar kan ik het voor gebruiken?
 • Deze luxe multilayer visitekaartjes zijn ideaal om de aandacht van (potentiële) partners of klanten te trekken. Ze bestaan uit drie lagen, waarvan de middelste laag in een kleur naar keuze. Kies er bijvoorbeeld voor om de kleur van je logo terug te laten komen in de middelste laag voor een special effect. De lagen zijn elk 270gsm dik, wat resulteert in een dikte van 810gsm in totaal. Dit zorgt voor een enorm luxe gevoel.
  Wat is de dikte van dit product?
  • 810gsm
   Wat is de snelst mogelijke levertijd?
   • De snelst mogelijke levertijd voor Multilayer Visitekaartjes is:
   • 2 werkdagen
   • Om je bestelling op de aangegeven levertijd te kunnen leveren is het belangrijk dat we jouw bestand met je ontwerp op tijd in ontvangst krijgen, ook wel de aanleverdeadline genoemd. Zo kan jouw product op tijd in productie genomen worden. De aanleverdeadline wordt altijd onderaan de productpagina weergegeven wanneer alle opties zijn ingevuld, te herkennen aan de tekst 'Bestanden aanleveren, hoe werkt dat?'
   • De aanleverdeadline voor je drukbestand kan verschillen. Dit is afhankelijk van de combinatie die je kiest. Dit heeft te maken met de productietechniek en/of de oplage.
   • LET OP: de levertijd van het product verschuift met een werkdag als de deadline voor aanleveren is verstreken. Dit is ook het geval als het bestand door ons wordt afgekeurd.
    Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?

    • Digitaal: wordt gedrukt op professionele HP Indigo printers, direct na je bestelling. Digitaal drukken is goedkoper in lagere oplages.
     De Multilayer Visitekaartjes die ik zoek kan ik niet vinden. Zijn deze niet te bestellen? Kan ik een quote aanvragen?
     • De Multilayer Visitekaartjes die het meest worden gekozen zijn te bestellen via onze website.
     • Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan gerust een offerte aan (in de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte).
     • Is je aanvraag erg complex dan kan dit langer duren.
      Wat zijn de kleurcodes van Multilayer Visitekaartjes?
      • Multilayer Visitekaartjes zijn in 9 kleuren beschikbaar. Vind de kleurcodes hieronder behalve zwart en wit.

       Blauw - C:100 M:50 Y:0 K:0
       Groen - C:40 M:0 Y:80 K:20
       Oranje - C:0 M:45 Y:65 K:0
       Roze - C:10 M:85 Y:0 K:0
       Paars - C:60 M:65 Y:0 K:0
       Rood - C:0 M:100 Y:60 K:20
       Geel - C:0 M:10 Y:100 K:0
      Beoordelingen (3198)
      It was very easy to upload files of the… Norman Gauld 25.08.2019

      It was very easy to upload files of the flyers that I wanted printed. When they turned up (one day quicker than promised) I was delighted with their quality. Splendid all round:)

      Great as always Pimm van der Donk 24.08.2019

      As always, great printing and great service!

      I used Helloprint on the recommendation… Mike sharpe 24.08.2019

      I used Helloprint on the recommendation of a customer and the recommendation was a good one and well founded the service is easy to use,very efficient, and the quality of the product is first class. I will definitely use again and also recommend to others

      use this company. avoid others Mathew Austin 23.08.2019

      I've no idea how these guys make any money; so cheap, great quality and outstanding service. I tried using local printers but was let down badly so tried this company a few years ago and never looked back. Thanks especially to Margaux and Patrick for service above and beyond the normal. Watch the bad reviews for this company, they're mostly nonsense from clowns who haven't followed simple instructions to get the best results. They are the best and the cheapest. Simples!

      Excellent- great quality Bolade Alake 23.08.2019

      Excellent- great quality, great communication and quick delivery

      Excellent A5 booklets! Nick from Nottingham 23.08.2019

      I've used Hello Print for a few years for A5 stapled booklets (16 pages). The price is great and the quality of the booklets is excellent. I wouldn't dream of using anyone else for booklets.

      Amazing customer service! Yavor Danailov 20.08.2019

      Now, I did have some trouble with the interface (it suggested I need to duplicate the order to get two different pictures front and back, while I didn't have to). However, after a quick chat with Lucy at Customers Service we cancelled the wrong order and she figured out the right set up. Absolutely amazing customer support - very patient and helpful. Cheers Lucy!

      Easy and no fuss Sergio Piras 20.08.2019

      Easy and no fuss. You know what you are getting. Price for small quantities is excellent

      I used Helloprint for the first time… Peter Griffith 20.08.2019

      I used Helloprint for the first time recently and the quality of the flyers were fantastic at a price that blew me away. The customer service was really helpful too when I spoke to them. An all round positive experience

      good quality Customer 20.08.2019

      good quality, prices and fast delivery

      Really happy with the process Lisa Hayes 19.08.2019

      Really happy with the process. My design was checked quickly and the whole process was very prompt and smooth. Will order from them again.

      Fantastic customer service from Cameron… Luke 19.08.2019

      Fantastic customer service from Cameron - I had to make multiple amends to our order and he was patient and super helpful. Will definitely be ordering again.

      Fantastic quality, service and costs. Hon T.L.Underhill 19.08.2019

      I ordered 2500 A4 double sided flyers on behalf of the Dartington Morris Men on Thursday, finding it very easy to pay and download my artwork. Within 30 minutes Hello Print sent me an email reporting my artwork was perfect along with a review copy. On Monday morning the 2500 flyers were delivered - superb quality. Incredible service, quality and price - I could not find fault with anything.

      FANTASTIC SERVICE!! Sophie Phillips 19.08.2019

      Nicole is great and so helpful. I was also very impressed with the quality of the banner. Will definitely be using again!

      Stapled Booklets - small order and proofing V. F 19.08.2019

      Firstly was lowest price out there, was worried would be too good to be true. They were not. The order was proofed and when I needed to call to query something I did not have to wait ages to get through to someone. Query was resolved in 1 phone call. When order was placed, booklets arrived 1 day early much to our delight. Good quality print.

      Highly recommended. Thank you! Luke Williams 18.08.2019

      I've used Helloprint a few times now have been very impressed. They are very easy to use, have very competitive prices, quick turnarounds and most importantly, deliver a quality product. I recently had a problem with an order and was really pleased with how quickly and efficiently they were able to help me even though the error was my own. Highly recommended. Thank you!

      I needed some banners at short notice Peter Short 17.08.2019

      I needed some banners for a steam fair. We only decided on them at the last minute, but Helloprint produced exactly what we wanted and I got them the next day. Great service.

      A quick Steve 17.08.2019

      A quick, easy to use website with options clearly displayed,backed by a fast & reliable service resulting in excellent quality printing.

      VERY FAST AND QUICK COMMUNICATION AND… Kristine Jegermane 15.08.2019

      VERY FAST AND QUICK COMMUNICATION AND DELIVERY! I AM AMAZED!

      fast and high quality prints Eddy Omo 15.08.2019

      fast and high quality prints Excellent customer services

      Toon meer

      Multilayer Visitekaartjes

      Op zoek naar luxe visitekaartjes die niemand links kan laten liggen? Deze multilayer visitekaartjes bestaan uit drie lagen, waarvan de middelste laag in een kleur naar keuze is. Laat bijvoorbeeld de kleur van je logo terugkomen in de middelste laag voor een special effect. Het superdikke papier (810 gsm) zorgt voor een luxe gevoel.

      • Beschikbaar in 9 kleuren
      • Beste prijs in Nederland
      • Luxe uitstraling
      • Snelle levering mogelijk

      2. Aantal kleuren opdruk

      4. Selecteer een oplage

      LET OP! De prijs wordt weergegeven per ontwerp. Heb je meerdere ontwerpen? Voeg dan meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je ontwerp per artikel. Staat je gewenste oplage er niet bij? Vraag een offerte aan.

      Upload en keur je bestanden goed voor: Morgen 11:30
      € 225,49 € 204,99 Excl. BTW
      Helaas is dit product op dit moment niet beschikbaar

      Voordat we starten met printen doen we altijd een GRATIS online check.
      We zorgen er altijd voor dat jouw product er perfect uit ziet.

      Hulp nodig bij je bestelling? Chat met onze klantenservice

      Dit is slechts een voorbeeld. Onze professionals zullen je bestanden altijd controleren en indien nodig contact met je opnemen.

      Onze beloften

      • Eenvoudig je bestanden uploaden
      • 100% tevredenheidsgarantie
      • Gegarandeerd op tijd geleverd

      Dit is Helloprint

      • Gratis verzending (vanaf 30 euro)
      • Super eenvoudig online bestellen
      • Kies uit duizenden online ontwerpen

      Kunnen we je helpen?

      Bjorn help