Zo Maak je een Flyer in 2019 (Binnen Twee Minuten)

Op zoek bent naar een eenvoudig marketingmiddel? Wij hebben het: de flyer. Een van de oudste en meest populaire manieren om informatie te verspreiden over jouw merk. Het is effectief en simpel, je hebt alleen nog maar een gemakkelijke manier nodig om de flyers te maken. Met Helloprint’s gratis ontwerptool kun je je eigen designs maken. Hieronder leggen we uit hoe je dat doet in 4 stappen:

Ga allereerst naar Helloprint. Het bestellen van flyers en andere promotionele print producten is hier een fluitje van een cent.

Denk eerst goed na over wat je wilt bereiken met jouw flyercampagne en baseer daar al je keuzes op. Hier is een lijst met belangrijke keuzes die je in het proces dient te maken.

Ga naar onze gratis flyer design tool. Hier zul je kunnen kiezen uit duizenden sjablonen die op industrie zijn gesorteerd. Na het kiezen van een passend sjabloon, kun je deze helemaal eigen maken. Zo kun je ook gebruik maken van onze vele gratis te gebruiken afbeeldingen. Je eigen foto’s uploaden kan natuurlijk ook. Zorg dat je gebruik maakt van je eigen branding en bedenk een krachtige boodschap.

Zo simpel is het. Je kunt vandaag nog beginnen met flyer marketing. Ga nu naar Helloprint en start je campagne!