Wat Is Het Beste Papier Voor Kwaliteit Visitekaartjes?

Visitekaartjes kunnen wonderen doen voor je bedrijf, als je het goed doet. Het soort papier dat je kiest voor je visitekaartjes is net zo belangrijk als het ontwerp. Visitekaartjes materialen en afwerkingen zeggen veel over je merk. Door het juiste papier te kiezen geef je potentiële klanten het juiste bericht.

Het beste papier om je visitekaartjes op te drukken is stock. Hoe hoger het GSM van het papier, hoe beter de kwaliteit van je visitekaartjes. Laten we een kijkje nemen naar de verschillende papiersoorten.

Normaal (200 tot 340 gsm)

Visitekaartjes met 200 tot 340 gsm (grams per square meter) papier dikte zijn een goede optie voor bedrijven met een strakker budget, die een hoog aantal visitekaartjes wilt bestellen. Het is ook een goede keuze als je gerecycled papier voor je visitekaartjes wilt, wat een dikte van 300 gsm heeft.

Voordelen

Voor bedrijven die visitekaartjes in bulk willen bestellen voor hun werknemers, zijn normale card stock papier het beste en het meest betaalbaar.

Nadelen

Hoewel het goed papier is voor visitekaartjes, kan het minder professioneel ogen door de flexibiliteit van het papier. Het kan ook sneller kapot gaan. Deze visitekaartjes kunnen het best bewaard worden in een visitekaartjes houder of om direct aan de klant te geven.

Premium (400 gsm)

Ga voor premium als je zwaardere visitekaartjes papier wilt. Velen zien dit als het beste papier om je visitekaartjes op te drukken. Visitekaartjes bedrukt op 400 gsm papier zijn perfect voor het weggeven tijdens conferenties, vergaderingen, en vakbeurzen.

Voordelen

Hoe dikker het papier, hoe duurzamer en langer het goed blijft. Dit materiaal is ook goed bruikbaar voor dubbelzijdig printen. Het ziet er ook steviger uit. Dankzij de stevigheid zal het niet snel verbogen worden als iemand het snel in zijn zak steekt.

Nadelen

Het is iets duurder vergeleken met normale card stock papier, maar het geeft een professionele en luxueuze uitstraling aan je visitekaartjes.

Wat moet ik doen met de afwerking?

Het kiezen van de afwerking is net zo belangrijk als het kiezen van het papiersoort. Als je iets simpels maar professioneels wilt, ga voor de mat gelamineerde afwerking. Als je een beschrijfbaar visitekaartje wilt kan je voor de beschrijfbare visitekaartjes gaan. Door voor een van onze speciale afwerkingen te gaan, zoals gesatineerd, fluweel, glanzend, of parelmoer, kan je je visitekaartjes naar een heel ander niveau brengen.

Hoge kwaliteit papier kan de uitstraling van je visitekaartjes beïnvloeden. Kies daarom voor de beste optie voor je visitekaartjes en ga voor niks minder. Kies het juiste papier en de beste afwerking en bestel jouw visitekaartjes vandaag nog!