Wat Is De Perfect Speciale Flyer Afwerking Voor Jouw Flyer?

Heeft uw Flyer behoefte aan een extra, final touch? Waarom dan niet toevoegen van een speciale flyer afwerking! Dit zal elk ontwerp in een eye-catching, van hoge kwaliteit flyer om uw marketing te maximaliseren tegen een lage kostprijs.

Maar we weten dat het kiezen van de perfecte afwerking voor uw ontwerp kan moeilijk zijn, dus hieronder hebben we samen een lijst van afwerkingen die u zou kunnen gebruiken om de look en feel van uw ontwerpen te verbeteren voor elke gelegenheid!

Metallic Folie

Onderscheid je van de massa met metallic folie flyers! Verkrijgbaar in vier kleuren: Goud, Zilver, Rose Goud en Koper, je bent er zeker van om er een te vinden die bij je ontwerp past. Wij denken dat deze flyer afwerking echt geeft ontwerpen diepte en glans, dat is geweldig als je wilt laten zien dat uw merk elegantie, stijl en verfijning biedt.

Wanneer te gebruiken

Van alle flyer afwerkingen beschikbaar, metallic folie is de meest flexibel te gebruiken als het kan worden aangepast aan verschillende sectoren, ongeacht de gelegenheid. De metallic folie zal alleen maar verbeteren van uw ontwerp meer en is geweldig voor het maken van een grote impact op een subtiele manier.

Glitter Disco Folie

Glitter disco folie is de perfecte flyer afwerking om ze te laten schitteren! Deze flyer afwerking voegt glinstering en schittering aan het papier. Terwijl het zorgt voor een soortgelijke glans als de metallic folie, de glitter disco combineert zowel een opvallende glitter effect, evenals een glad oppervlak op hetzelfde moment te bereiken dat oude school partij voelen.

Wanneer te gebruiken

Deze flyer afwerking brengt het plezier en de opwinding in een flyer ontwerp, vooral die voor online festivals, en interactieve speciale evenementen. U bent zeker om de aandacht van nieuwe en bestaande klanten te vangen door ze te laten willen de hele nacht lang dansen!

Zilveren Regenboog Folie

Vervul je magische dromen met de zilveren regenboog folie. Deze flyer afwerking heeft een grillige holografische effect, dat alle kleuren van de regenboog produceert. Net als de achterkant van een CD of DVD, verschuiven en bewegen de regenboogkleuren als het licht beweegt.

Wanneer te gebruiken

Deze flyerafwerking kan elk ontwerp leuker en speelser maken. Voeg zilver regenboog folie om flyers ontwerpen die magie of technologie op te nemen. De perfecte ondertoon voor uw ontwerp en maak mensen enthousiast over uw bedrijf of dienst.

Spot UV

Dit materiaal heeft een dikke gellaag bovenop om je gekozen ontwerp echt tot leven te brengen. Vergelijkbaar met Spot UV afwerking, het is geweldig bij het benadrukken van belangrijke informatie, afbeeldingen, of illustraties. Door te kiezen voor de Spot UV, zal uw flyer zijn meer duurzaam en in het oog springende dan ooit tevoren.

Wanneer te gebruiken

De gel overlay is geweldig voor een ontwerp dat belangrijke informatie over een aanstaande gelegenheid of nieuwe dienst bevat als het echt maakt ze opvallen. Wilt u echt de aandacht trekken van mensen? Deze flyer afwerking heeft ook een verhoogd effect, dat de zintuigen van zicht en tastzin stimuleert.

Tijd om het ontwerpen te krijgen

Het gebruik van de juiste flyer afwerking kan een groot verschil maken in de effectiviteit van uw flyer en met onze selectie van speciale opties, kunnen wij garanderen dat u er een zult vinden die perfect past bij uw ontwerp en budget. Klaar om het feest te beginnen? Begin nu met ontwerpen en reageer hieronder!