Hoe Kies Je Het Juiste Eco-Flyer Materiaal

Tijd om voor groen te gaan! Neem het initiatief om minder schade aan het milieu te brengen met je bedrijf. Hoewel het overgaan naar een duurzaam bedrijf tijd kan kosten, zijn er een aantal simpele manieren om te beginnen.

Begin de weg naar een milieuvriendelijk bedrijf door eco-flyers te gebruiken. Deze flyers maken gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Hier zijn de verschillende eco-flyer materialen en wanneer je ze het beste kan gebruiken:

Wit Gerecycled

Wite Gerecycled Recystar Nature eco-flyers zijn net zoals normaal flyer papier, met een paar kleine verschillen. Dit eco-flyer materiaal is onbewerkt naturel wit papier, gemaakt van 100% recyclebare vezels. Je kan verschillende print technieken, zoals offset, UV en zeefdruk gebruiken om jouw flyer ontwerp op deze flyers te drukken.

Dit eco-flyer materiaal heeft een grijs-witte kleur. Perfect als je op een subtiele manier milieuvriendelijker wilt worden.

Bio Top Papier

Bio Top eco-flyers zijn recyclebare flyers gemaakt door een chloor-vrij (TCF) bleek proces, vrij van optische bleek middelen. Dit proces zorgt ervoor dat het papier een gebroken witte kleur krijgt en een natuurlijke, onbewerkte textuur heeft. Het ligt fijn in de hand en is handig voor het lezen van informatie.

Dit eco-flyer materiaal is veelzijdig en is bruikbaar voor al je drukwerk wensen. Je kan het papier bedrukken met laser, inkjet, offset en andere print technieken.

Handig om te weten is dat als je dit papier gebruikt de witte delen van je ontwerp er uit komen te zien als de kleur van het papier, wat gebroken wit is.

Kraft Papier

Op zoek naar een natuurlijkere kleur voor je eco-flyers? Ga voor Are you looking for a more natural look with your eco-flyers? Ga voor de Kraft Bruin eco-flyers. Dit eco-flyer materiaal heeft geen tot minimaal verf en andere chemicaliën en is bevat 15% gerecycled papier pulp. Na het productie proces wordt de natuurlijke kleur van het papier behouden. Het is ook 100% afbreekbaar en recyclebaar, wat het een van de meest milieuvriendelijke eco-flyers maakt.

De bruine, onbewerkte textuur van Kraft Papier geeft je flyers een vintage uitstraling. Veel milieuvriendelijke en ambachts bedrijven gebruiken dit eco-materiaal om hun promotie materiaal een rustiekere en natuurlijkere uitstraling te geven.

Net zoals op het Bio Top papier zullen de witte delen in je ontwerp er uit komen te zien als de kleur van het papier, en in dit geval dus bruin. Lichte kleuren zoals geel zullen er vervaagd uit zien op dit papier. Diepere kleuren zoals bruin, blauw en groen zullen er juist iets donkerder uit zien.

Het gebruiken van eco-flyers is simpel, maar een grote stap op de weg naar milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Nu dat je kennis hebt gemaakt met de verschillende eco-flyer materialen en hoe je ze kan gebruiken, kan je jouw bedrijf promoten op een groene manier!