Zelf uitnodigingen maken: Gratis online ontwerpen

Is een persoonlijke uitnodiging niet veel leuker dan een WhatsApp-bericht of een e-card? Dat is waarom Drukzo de coolste uitnodigingen heeft voor de laagste prijs. En ze online zetten is helemaal gratis!

Waarom zou je een uitnodiging zelf maken?

Ben je net jarig geweest en heb je jouw ‘sweet 16’, ben je 50 of is het gewoon tijd voor een feestje? En heb je geen zin om thuis urenlang uitnodigingen te maken, maar wil je toch iets persoonlijks uitdelen?

De gratis ontwerptool van Drukzo is de ideale oplossing! Met de ontwerptool kun je gemakkelijk uitnodigingen zelf, online en gratis maken.

Maak zelf uitnodigingen

Geïnspireerd? Wist je dat je bij Drukzo uitnodigingen van de hoogst mogelijke kwaliteit kunt bestellen? Voor de laagste prijs in Nederland?

Op de pagina voor het ontwerpen van uitnodigingen van Drukzo kun je gemakkelijk ontwerpen. Je kunt eenvoudig een eigen afbeelding toevoegen, of je kunt kiezen uit een van de duizenden gratis foto’s in onze database. Bovendien kun je jouw eigen logo toevoegen en alle tekst bewerken. Je kunt direct zien hoe jouw uitnodiging eruit zal zien en je zult niet worden lastig gevallen door ongelegen afleveringsspecificaties. Op deze manier deel jij als eerste uitnodigingen binnen enkele dagen uit!

Heb je al een ontwerp voor jouw uitnodigingen? Geen probleem! Ga direct naar de pagina voor uitnodigingen.

Inspiratie om je op weg te helpen

Heb je vragen over het maken van een uitnodiging? We helpen je graag!