Zelf fotokaarten maken: Online

Iemand een kaartje versturen kan tegenwoordig heel gemakkelijk. Maar is de zogehete e-card is nou zo leuk om te geven? Daarom heeft Drukzo de allerleukste fotokaarten voor de allerlaagste prijs.

Waarom zelf een fotokaart maken?

Stuur bijvoorbeeld jouw vaste klantenkring een leuke fotokaart voor het zoveel jarig bestaan van jouw onderneming. Met een leuke teamfoto natuurlijk! Of gewoon met een verjaardag of de feestdagen uiteraard. Heb je niet zoveel zin om thuis uren te knutselen aan jouw kaarten? En wil je toch iets persoonlijks geven?

De gratis ontwerptool van Drukzo is dan de ideale oplossing. Met de ontwerptool maak je namelijk eenvoudig en gratis zelf je fotokaarten.

Zelf fotokaarten maken

Geïnspireerd geraakt? Wist je dat je bij Drukzo fotokaarten kunt bestellen van de allerhoogste kwaliteit? Voor de laagste prijs van Nederland?

Via onze fotokaarten ontwerp pagina kun je bovendien heel gemakkelijk bestellen. Je voegt eenvoudig je eigen foto in of kiest uit een van onze duizenden gratis foto’s. Daarnaast kun je eenvoudig teksten toevoegen of aanpassen. Je kunt direct zien hoe jouw fotokaart er uiteindelijk uit komt te zien en hebt geen last van lastige aanleverspecificaties. Zo verstuur jij al binnen een paar dagen je zelf gemaakte fotokaarten!

Heb je al een design voor je fotokaarten? Geen probleem! Ga dan naar de fotokaarten pagina.

Voorbeelden van fotokaart ontwerpen

Heb je nog vragen over het maken van fotokaarten? We staan je maar al te graag te woord!