8 Inspirerende Flyer Ontwerpen met Exclusieve Folie Afwerkingen

Laat je drukwerk stralen! Een unieke papier folie afwerking kan de hele uitstraling van je ontwerp van gemiddeld naar geweldig brengen.

Hier zijn acht inspirerende drukwerk voorbeelden met exclusieve papier folie afwerkingen:

01 Een Stralende Personaliteit

Project Link: Bring Barkle Aboard door Daniel Barkle

In 2016 maakte Daniel Barkle een portfolio set met een flyer en een portfolio CD voor zijn recruitment campagne. Hij stuurde deze naar verschillende design studios, in de hoop aangenomen te worden.

Zijn flyer is minimalistisch, maar door de toegevoegde regenboog folie afwerking heeft hij het naar een hoger niveau gebracht. Door de exclusieve afwerking toe te voegen heeft hij de flyer eigenaardiger gemaakt.

02 Eigenaardig Onder het Licht

Project Link: Lux Naturalis Gala Invitation door Rachel Roth en Design Ranch

Zelfs zonder de regenboog afwerking ziet het ontwerp van deze uitnodiging van de her-openings gala, Lux Naturalis, van het Spencer Museum van Kunst er chique uit. Het heeft een artistieke uitstraling, met de contrasterende lettertypes. De toegevoegde papier folie afwerking geeft het een eigenaardige glans zodra er licht op deze flyers vallen. Het ontwerp is geïnspireerd door de transformed experience van natuurlijk licht dat door de museum ruimte filtert.

03 Omcirkeld

Project Link: Stremler AG Christmas Card door stack mountain & fritz

De gouden papier folie afwerking is bedrukt op de fijne lijnen, wat een luxe en klassieke indruk geeft aan de ontvangers van Stremler AG’s kerstkaarten.

De ontwerpers haalde inspiratie uit elementen van antieke brieven en het Vaticaanse pavilion bij de Expo in 2015 in Milaan. Ze maakte uitnodigingen die verstuurd werden in een zwarte envelop. Ze voegden ook een gevouwen folder met het programma toe. Ondanks het moderne ontwerp zorgen de exclusieve afwerkingen, waaronder de goude papier folie afwerking en goude wax envelop seal, voor een elegane en traditionele uitstraling.

04 Direct tot het Punt

Project Link: Lido Branding door Mai Creative

Het haarsalon merk Lido pakt het directer aan met gebruik van de zilver papier folie afwerking. De zilveren folie afwerking zorgt voor een mooie toevoeging aan het minimalistische ontwerp. De afwerking brengt de visitekaartjes naar een hoger niveau doordat het een futuristisch en elegante uitstraling geeft.

05 Metallic Sterrenlicht

3Project Link: The Lake and Stars door Leslie Olson

Ontwerpen waar sterren en sterrenbeelden in verwerkt zijn zorgen er altijd voor dat de toeschouwer onder de indruk is. Leslie Olson heeft in deze poster gebruik gemaakt van metallic zilver en koper papier folie afwerking. Hoewel de glans niet zo opvallend is als de andere voorbeelden in dit artikel, heeft het nog steeds een elegante, subtiele en old-school uitstraling.

06 Vormen en Figuren

Project Link: Hot Foil Christmas & New Year Card 2018 door Niklas Rimmler

Ondanks het geometrische ontwerp van deze kerstkaart ziet het er speels en leuk uit door het gebruik van vormen en lijnen. De koperen folie afwerking geeft de kerstkaart een chique en industriele uitstraling. Een andere bonus aan deze kaarten is dat de ruime achterkant waar je zelf je eigen bericht op kan schrijven.

07 Een Krachtig Standpunt

Project Link: Black Hot Foil Printing door Dot Studio en Studio Museo

Hoewel dik gedrukte letters op papier een krachtige uitstraling hebben, kan het ontwerp soms saai zijn. De Moniker Art Fair visitekaartjes hebben echter een spot uv effect op de letters, wat het meer persoonlijkheid geeft. Het contrast van het onbewerkte papier en de textuur van de glanzende letters zorgen voor een chique, verzorgde en dure uitstraling dat gemakkelijk de aandacht trekt.

08 Superdeluxe

Project Link: James Vincent Milano Fashion Brand Identity door Office Milano

Voor het fashion merk James Vincent Milano heeft Office Milano mysterieuze en luxe branding materiaal ontworpen. Ze hebben, vergelijkbaar met het vorige voorbeeld, hun logo met spot uv bedrukt op een mat zwarte achtergrond. Door contrasterende texturen tegen elkaar te zetten kan je je ontwerp in een handomdraai luxueus maken.

De juiste papier folie afwerking kan een groot verschil maken in het ontwerp van jouw drukwerk. In plaats van voor een gemiddeld ontwerp te gaan kan je unieke papier folie afwerkingen gebruiken om mooi drukwerk te maken dat moeiteloos de aandacht pakt!