7 Spooktaculaire Halloween Print Advertenties

Trick or treaters, houd je goed vast. Wij hebben alle trucjes die je voor jouw volgenden print marketing campagne op een rij gezet. Het hoofd ingrediënt in ons brouwsel is inspiratie. We hebben een paar geweldige voorbeelden van de grootste monsters bij elkaar gezocht. We hebben het allemaal, spoken, vampieren, heksen en zombies. Raak geïnspireerd door deze verschrikkelijk goede Halloween print advertenties:

1. Boo-hooo

Simpliciteit is altijd een goed idee

7 Spooktaculaire Halloween Print Advertenties | 1. Boo-hooo

Wie zei dat deodorant niet eng is? Bekijk deze iconische reactie van het Scream karakter door het merk Lynx. Aan het eind zijn er geen complexe grafische designs nodig, een strak design kan net zo veel impact hebben. Het spookachtige lettertype gebruikt voor de tagline is een perfecte toevoeging.

2. Geen tricks, Alleen maar treats

Hoe staat jouw product?

7 Spooktaculaire Halloween Print Advertenties | 2. Geen tricks, Alleen maar treats
Bron: Marketing Directo 

Zie jij de Oreo? Erg slim, maar toch simpel. Oreo weet precies hoe ze hun nieuwe smaken moeten aankondigen. Aangezien Oreo ook voor kinderen is bedoeld zijn hun Halloween ads vermakelijk zonder te griezelig te zijn.

Deze print advertentie is ook een goed voorbeeld van hoe je jouw product in een advertentie kan verwerken. Je kan altijd een slimme manier vinden om het erin te stoppen zonder dat het overduidelijk is.

3. Monster Bijeenkomst

Denk aan je klanten

7 Spooktaculaire Halloween Print Advertenties | 3. Monster Bijeenkomst
Bron: Amino App

Gewoon grappig. Heineken heeft het knap gedaan door verschillende Halloween symbolen te combineren met hun branding. Dit is een goed voorbeeld van het perfect begrijpen van je klanten bestand. De volgende keer dat je je Halloween campagne bedenkt kan je aan nieuwe manieren denken om “traditioneel” te herontdekken.

4. Kijk uit Bacteriën en Plak

Gebruik contrast

7 Spooktaculaire Halloween Print Advertenties | 4. Kijk uit Bacteriën en Plaag
Bron: DesignersHub

Als je een tandarts bent is elke dag net zo eng als Halloween voor jouw patiënten. Daarom is deze advertentie zo perfect. Het is zo slim bedacht dat het je aan het lachen maakt, in plaats van schreeuwen. Het is ook een goed voorbeeld van contrast in het ontwerp. Om impact te maken moet je een drastische en dramatische aanpak hebben.

Neem de volgende stap en val goed op om de aandacht te trekken. Denk aan alle enge iconen die er zijn en bedenk hoe hilarisch ze er uit zouden zien als ze rare kleding aan zouden hebben of alledaagse producten vast zouden hebben. Je hebt alle macht om het enge in iets grappigs om te toveren.

5. Het Genot van het Kerkhof

Speel met tekst

7 Spooktaculaire Halloween Print Advertenties | 5. Het Genot van het Kerkhof
Bron:  Peppertt

Wat zijn goede Halloween zinnen die je kent? Misschien kan je ze gebruiken in je advertentie, het is altijd een goede toevoeging bij een mooie afbeelding.

Soms is een goede graphic alleen niet genoeg of zal niet begrepen worden. Dus zorg er voor dat je een slimme tekst erbij voegt om het begrijpbaar te maken.

6. Bericht van een Heks

Wat is je punt?

7 Spooktaculaire Halloween Print Advertenties | 6. Bericht van een Heks
Bron: Pinterest

Ongeacht de feestdag of tijd, je moet altijd een duidelijk idee in je advertenties hebben. Deze Ford ad can je de perfecte inspiratie geven als je een product hebt dat niet snel met Halloween te maken heeft. Het is simpel maar sterk.

Het heeft alle Halloween kenmerken, kleuren, termen, en karakters. Het blijft nog steeds trouw aan het merk waardoor duidelijk te zien is dat ze ver weg blijven van de Halloween hype.

7. Pop cultuur gaat los

Als niks meer lukt, refereer

7 Spooktaculaire Halloween Print Advertenties | 7. Pop cultuur gaat los
Bron: Pinterest

We eindigen met een oude maar gouden print advertentie uit de jaren 90. Een idee dat altijd goed ontvangen zal worden is een goede ouwe pop cultuur referentie. Klanten houden ervan als je laat zien dat je weet wat populair en trendy is in de wereld van pop cultuur.

Deze print advertentie van Absolut is slim en past bij hun merk, waarmee het alles heeft om de aandacht te trekken en mensen over jouw merk te laten praten.

Welke was je favoriet? Heb jij nog suggesties voor andere prachtige Halloween advertenties? Laat het ons weten in de reacties.