Het zijn drukke tijden bij onze bezorgdiensten. Help ze een handje door je decemberdrukwerk op tijd te bestellen. Wij wensen je alvast fijne dagen!
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
 • Gratis verzending
 • Gratis online design tool
 • 1000+ Bedrukte producten
 • 5-sterren Klantenservice

Beachvlaggen

Laat jouw merk stralen door een beachvlaggen.
Gebruik de kracht van de wind om jouw merk te tonen.

Vergelijk onze beach vlaggen

Hieronder hebben we een snelle prijsvergelijking van onze beachflags met daarbij het beste materiaal, longlife, een draagzak en de vlag is zonder voetstuk.

  Large Small Medium
Featherflag € 76,95 € 39,95 € 53,95
Dropflags / Teardropflags € 55,95 N/A € 49,95
Waveflags / Sharkfinflags € 84,95 € 54,95 € 67,95
Square beachflags € 105,95 € 57,95 € 70,95

Alles over vlag materialen

Als je het materiaal voor je vlag kiest dan is het van belang om na te denken waar je de beachflag wilt neerzetten. Sta je vaak op indoor beurzen dan is het een veilige keuze om voor een klassiek vlaggendoek te kiezen. De kleuren komen niet alleen heel mooi uit op dit materiaal, de lichte glans op het doek maakt je beachflag een echte eyecatcher. Daarbij zijn de randen mooi omgezoomd. Perfect voor je eerste indruk en zelfs als je ze buiten zet kunnen ze tegen een klein stootje. Wil je jouw beachflag buiten voor je winkel zetten dan is het aan te raden om voor longlife materiaal te kiezen. We weten allemaal dat het Nederlandse weer geen pretje is om te verduren. Bescherm je mooie ontwerp op je beachflag dan met longlife materiaal; de kleine gaatjes in het doek laten de wind gemakkelijk door waardoor deze zelfs heftige rukwinden kan weerstaan. Desondanks blijven de kleuren mooi en je ontwerp scherp, zelfs als je vlaggen de hele dag door wapperen. Het materiaal hoeft niet omgezoomd te worden, maar is van voldoende kwaliteit dat deze niet kreukt.


Veelgestelde vragen

 • Welke materiaalsoort kan ik het beste kiezen?

  Vlaggendoek: De vlaggen worden geprint op klassiek vlaggenmateriaal (110 grams) en heeft een licht glanzende uitstraling. Het vlaggendoek is B1 gecertificeerd ofwel brandwerend.

  Longlife: Dit gestructureerde en niet rafelende materiaal heeft kleine gaatjes (115 grams). Door deze gaatjes is het doek veel beter bestand tegen zware windstoten. Een langere levensduur is dus gegarandeerd!

 • Wat is de levensduur van de beachvlaggen?

  De levensduur van vlaggen is 3 tot 4 maanden bij intensief buiten gebruik. Je kan de levensduur verlengen door de vlaggen zo nu en dan binnen te halen bij slecht weer.

 • Tot welke windkracht is het verstandig om mijn vlaggen buiten te hangen?

  Het advies is om je vlaggen binnen te halen bij een windkracht van 7 of hoger.

 • Wat is het verschil tussen de verschillende voetstukken/accessoires en hoe werken ze?

  Grondpen (harde grond): De grondpen is ideaal om je beachflag buiten te plaatsen op een plek met een harde ondergrond. Bijvoorbeeld in harde aarde. De grondpen is het meest geschikt voor de kleinere formaten beachflags. Voor de grotere formaten wordt aangeraden om gebruikt te maken van de grondboor in combinatie met de rotator.

  Grondboor (zachte grond): De grondboor is ideaal om je beachflag buiten te plaatsen op een plek waar de ondergrond zacht is. Bijvoorbeeld in het zand of in het gras. De grondboor is ook geschikt voor de grotere formaten beachflags.

  Kruisvoet (indoor): De kruisvoet is een standaard die zeer geschikt is voor een vlakke ondergrond. Het metalen frame en de vier poten zorgen voor extra stevigheid. De kruisvoet heeft een formaat van 85 x 85 cm (20 cm hoog).

  Kruisvoet + waterzak: De kruisvoet is een standaard die zeer geschikt is voor een vlakke ondergrond. Het metalen frame in combinatie met de waterzak zorgen voor extra stevigheid. De kruisvoet heeft een formaat van 85 x 85 cm (20 cm hoog).

  Watertank (indoor/outdoor): De watertank met wielen is de perfecte versteviging van jouw vlag. Vul de tank met zand of water en jouw vlag zal altijd op zijn plaats blijven staan. De tank heeft een formaat van 48 x 48 cm en een gewicht van 1.6 kg(zonder water).

  Watertank + rotator (outdoor): Wanneer je de watertank buiten gebruikt raden wij aan een rotator te gebruiken. Hierdoor kan de vlag draaien in de watertank. Extra opvallend!

 • Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?

  Voor de productie maken we gebruik van de volgende productietechniek(en): Sublimatie: het printen gebeurt op hoge temperatuur, hierdoor hecht de milieuvriendelijke waterdragende inkt direct aan het materiaal. Zo blijft het materiaal flexibel en is het waterbestendig.

 • Hoe worden beachflags afgewerkt?

  De beachflags worden altijd aan de linker kant afgewerkt met een tunnel. In de top van de tunnel zit een extra versteviging zodat de stok van de beachflag niet door het tunneldoek gaat. Beachflags gemaakt van vlaggendoek worden aan de rechterkant (de andere kant van waar de tunnel met de stok zit) afgewerkt met een zoom voorzien van dubbel stiksel. Beachflags gemaakt van longlife materiaal worden aan de rechterkant (de andere kant van waar de tunnel met de stok zit) afgewerkt door middel van "hotcut". Dit wil zeggen dat het doek wordt afgesneden en dichtgesmolte. Bij het longlife materiaal is het dus niet nodig om het materiaal om te zomen. Wat er tevens voor zorgt dat het langer mee gaat.

 • Van welk materiaal is de stok van beachflags gemaakt?

  De stokken van beachflags zijn gemaakt van fiberglas, in tegenstelling tot andere aanbieders op de markt die gebruik maken van aluminium stokken. Fiberglas is praktisch onbreekbaar.

 • Waarom worden beachflags standaard met een zwarte tunnel geleverd?

  Beachflags worden standaard met een zwarte tunnel geleverd omdat de stok waarmee een beachflag gespannen wordt zwart is. Het doek van de tunnel is licht doorlatend waardoor de stok zichtbaar wordt als de tunnel een andere kleur heeft. Het is mogelijk om de tunnel te bedrukken met een andere kleur. Dit raden wij af. Wil je toch een andere kleur tunnel dan dien je deze mee te nemen in het design van je template.

 • Wat is de snelst mogelijke levertijd?

  De snelst mogelijke levertijd voor onze vlaggen is 1 werkdag. Om je bestelling op de aangegeven levertijd te kunnen leveren is het belangrijk dat we jouw bestand met je ontwerp op tijd in ontvangst krijgen, ook wel de aanleverdeadline genoemd. Zo kan jouw product op tijd in productie genomen worden. De aanleverdeadline wordt altijd onderaan de productpagina weergegeven wanneer alle opties zijn ingevuld, te herkennen aan de tekst 'Bestanden aanleveren, hoe werkt dat?' De aanleverdeadline voor je drukbestand kan verschillen. Dit is afhankelijk van de combinatie die je kiest. Dit heeft te maken met de productietechniek en/of de oplage. LET OP: de levertijd van het product verschuift met een werkdag als de deadline voor aanleveren is verstreken. Dit is ook het geval als het bestand door ons wordt afgekeurd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En profiteer van aanbiedingen en deals!

Helloprint